Alira.ro | Datini de vinSalonul International de Vinuri, Timisoara 31 martie – 2 aprilie 2017
Noi avem foarte multe exemple pe site-uri noastre de oameni, care au renunat sa munceasca pentru altcineva, la un serviciu si care au inceput sa munceasca pentru ei. Si sa castige si bani frumosi din asta! Mai ales pe agricult.ro avem multe exemple de IDEI DE AFACERI PROFITABILE FOLOSIND DOAR ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
In sfarsit, ne intrebam daca se stia sau nu despre acest DUBLU STANDARD AL ALIMENTELOR. Dar haideti sa urmarim si declaratiile oficialilor, celor din Comisia Europeana, dar si demintarilor si functionarilor publici care lucreaza/lucrau in Guvern, respectiv Parlament. Aceasta este cea de-a treia parte a articolului, >>CEA DE-A DOUA PARTE ...
Read More
AVINCIS
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
MALTA TRAVEL
Am pregatit pentru tine o super oferta, extrem de rara de la FlyDubai pentru foarte multe vacante exotice. Mai exact sunt urmatoarele: ETIOPIA, Oman, Zanzibar, Dar Es Salaam, Maldive, Sri Lanka, Nepal si Emiratele Arabe Unite. Mai jos sunt toate promotiile si perioadele corespunzatoare ofertelor! ATENTIE TOTUSI, ca-ntotdeauna perioadele sunt ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

REVISTA TOP DRINKFOOD&LIFESTYLE ediția de Vară 2016 a apărut!/Apare o nouă piață de desfacere

Acum cateva zile am reusit sa lansam REVISTA TOP DRINKFOOD&LIFESTYLE editia de Vara 2016! Am mai trecut impreuna, cititorii nostri, prin inca un an! 🙂 Despre ce vorbim in aceasta editie? Despre o noua piata de desfacere, o parte, alta despre specialistii in procesul de vinificatie – in mare. Noua piata o reprezinta cea de CIDRU. Iaca, a venit si vremea berilor artizanale, dupa ce, multa vreme, a fost epoca berilor de masa, pentru toata lumea. BEREA MASS-MARKET cucerise puterile depline in stat. Si, treptat-treptat, s-a mers spre un mai mare rafinament al gusturilor/si diversitate, berile speciale castigand teren in fata berilor “uniforme”. Este ULTIMA FITA. De fapt, ea nu mai este demult o fita, ci o nisa care se extinde vizibil si consistent (productia si consumul de cidru din Europa si Romania adica). Fiind introdusa de un gigant al berii, ea a prins rapid si bine acum aproape 2 ani. Cine consuma cel mai mult cidrul? Targetul juvenil, desigur – lucru vizibil cu ochiul liber. Cifrele de afaceri cresc considerabil de la an la an pentru antreprenorii din domeniu, noua piata bucurandu-se de o popularitate crescanda.

Deja am putea spune ca BEREA si CIDRUL sunt acum ca Goliat si David. Dar peste 5 sau 10 ani, daca ascensiunea cidrului continua, lucrurile nu o sa mai fie la fel. Am putea ajunge ca PIATA CIDRULUI sa ocupe un loc comparabil cu PIATA CAFELEI (sau CEAIULUI, ENERGIZANTELOR etc.). O gasim in mai multe forme pe piata (deocamdata): mar, para, fruncte de padure. O tarie alcoolica foarte ponderata il plaseaza la bauturile foarte accesibile.

Revista poate fi cumparata prin intermediul operatorilor nostri, INMEDIO, si costa 24 de lei. In partea de jos puteti vedea copertile revistei! 🙂

COPERTI DRINKfood 2016 comprimat-page-001

REVISTA TOP DRINKFOOD&LIFESTYLE ediția de Vară 2016

COPERTI DRINKfood 2016 comprimat-page-002

REVISTA TOP DRINKFOOD&LIFESTYLE ediția de Vară 2016

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN