Alira.ro | Datini de vinSalonul International de Vinuri, Timisoara 31 martie – 2 aprilie 2017
Ah! Eterna lupta intre persoana care spune ca apa de la robinet e buna si cealalta, care bea intotdeauna numai apa cumparata (plata si minerala). De asta am si putea spune ca sunt 2 tipuri de oameni...nu credeti? Azi aflam raspunsul! Inginerul Alex Manea a aratat, la antena3.ro, care este ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
In sfarsit, ne intrebam daca se stia sau nu despre acest DUBLU STANDARD AL ALIMENTELOR. Dar haideti sa urmarim si declaratiile oficialilor, celor din Comisia Europeana, dar si demintarilor si functionarilor publici care lucreaza/lucrau in Guvern, respectiv Parlament. Aceasta este cea de-a treia parte a articolului, >>CEA DE-A DOUA PARTE ...
Read More
AVINCIS
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
MALTA TRAVEL
Am pregatit pentru tine o super oferta, extrem de rara de la FlyDubai pentru foarte multe vacante exotice. Mai exact sunt urmatoarele: ETIOPIA, Oman, Zanzibar, Dar Es Salaam, Maldive, Sri Lanka, Nepal si Emiratele Arabe Unite. Mai jos sunt toate promotiile si perioadele corespunzatoare ofertelor! ATENTIE TOTUSI, ca-ntotdeauna perioadele sunt ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Maratoane si 7 ultramaratoane pe plan international in 582 de zile!

.

Maratoane si 7 ultramaratoane pe cele 7 continente in 582 de zile!

 

Orasul Bucuresti a intrat pe harta capitalelor europene cu maratoane stradale internationale acreditate prin inscrierea in AIMS (Asociatia Internationala a Maratoanelor Stradale), cat si prin participarea celor aproximativ 300 de straini care au venit – unii pentru prima data în Bucuresti – pentru a alerga la Bucharest City Marathon. Hanu’ berarilor Casa Oprea Soare, parte din portofoliul Grupului City Grill, a fost in fiecare an, incepand din 2009, gazda pentru toti sportivii de la cursele competitive pentru evenimentul “Pasta Party”. Grupul este totodata unul din sponsorii constanti ai multor evenimente sportive. Din cadrul Grupului City Grill, in fiecare an au participat si angajati, dar si sportivi de performanta pe care grupul ii sustine in activitatea lor.

City Grill 12 ani

City Grill 12 ani

City Grill Group a implementat proiecte de dezvoltare si perfectionare in arta culinara, pentru toate varstele

City Grill Chefs Academy este un curs de dezvoltare a abilitatilor bucatarilor, demarat in 2013, sub atenta indrumare a lui Dan Tonescu, Training and Development Chef. In urma training-ului, cursantii Academiei de bucatari, acreditata de catre Ministerul Muncii, au deprins capacitati de management, de resurse umane, de eficientizare a timpului si a costurilor, dar si capacitatea de a-i invata pe altii, la randul lor. Prin intermediul Academiei, Chef Dan Tonescu isi doreste sa educe oamenii, sa ii inspire si sa le ofere o directie. In urma proiectului, au aparut deja noi specialitati in meniurile restaurantelor din Grupul City Grill, iar rezultatele muncii proaspetilor chefi se vad in fiecare farfurie a clientilor.

Prin intermediul proiectului #bucatariatadinoras Grupul City Grill face cunoscut faptul ca in restaurantele sale se gateste „ca acasa”, cu ingrediente de calitate, fara conservanti si fara aditivi.

„Vreau sa fiu mare!” este un program dedicat distractiei si dezvoltarii creativitatii celor mai mici membri ai comunitatii. In restaurantele Grupului City Grill, in fiecare a doua duminica din luna, toti copiii cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani pot sa participe la workshop-urile educativ- interactive din cadrul programului, unde pot invata tainele ospatariei, bucatariei, pizzeriei alaturi de bucatarii si brand managerii companiei. Pentru copiii din familii nevoiase, grupul ofera acest program gratuit.

Dragos Petrescu, CEO Grupul City Grill

Dragos Petrescu, CEO Grupul City Grill

Out 4 food – comunitatea City Grill care are in prezent peste 60.000 de membrii

Cardul de fidelitate „Out4food” ofera clientilor 10% bonus sub forma de puncte la fiecare nota de plata. Din septembrie 2013, posesorii de card care utilizeaza un smartphone de tip ANDROID sau IOS si care au aplicatia „Out4food” nu vor mai avea nevoie de cardul fizic „Out4food”. Aplicatia poate fi descarcata de pe www.out4food.ro si tine locul cardului. Prin intermediul acestui program, clientii pot face comenzi online fara sa astepte chelnerul, pot rezerva o masa, primesc puncte de fidelitate la fiecare vizita, se bucura de oferte exclusive sau cadouri-surpriza si pot face cadou punctele acumulate prietenilor sau membrilor familiei. Comunitatea out4food cuprinde in prezent peste 60.000 de membri si este una interactiva, in care fiecare client poate interactiona cu familia City Grill. Proiectul „Out4food” a adus grupului doua premii pentru inovatie, aplicatia fiind nominalizata in diverse evenimente Horeca sau de tehnologie.

Despre Grupul City Grill

Fondat in 2004 de catre Dragos Petrescu, Grupul City Grill are in prezent in portofoliu 7 branduri – restaurantele City GrillTrattoria BuongiornoHanu’ Berarilor, Caru’ cu Bere , Pescarus, Hanu’ lui Manuc, si Cafenelele City Cafe si 16 locatii. Grupul si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca prin faptul ca ofera clientilor produse sanatoase folosind materii prime proaspete, un concept si design personalizat pentru fiecare brand in parte si prin profesionalism și dedicare.

Din 2009 si pana in prezent, Grupul City Grill a primit peste 25 de premii si distinctii ca o recunoastere a profesionalismului si a succesului in industria Horeca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN