Alira.ro | Datini de vinSalonul International de Vinuri, Timisoara 31 martie – 2 aprilie 2017
Ah! Eterna lupta intre persoana care spune ca apa de la robinet e buna si cealalta, care bea intotdeauna numai apa cumparata (plata si minerala). De asta am si putea spune ca sunt 2 tipuri de oameni...nu credeti? Azi aflam raspunsul! Inginerul Alex Manea a aratat, la antena3.ro, care este ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
In sfarsit, ne intrebam daca se stia sau nu despre acest DUBLU STANDARD AL ALIMENTELOR. Dar haideti sa urmarim si declaratiile oficialilor, celor din Comisia Europeana, dar si demintarilor si functionarilor publici care lucreaza/lucrau in Guvern, respectiv Parlament. Aceasta este cea de-a treia parte a articolului, >>CEA DE-A DOUA PARTE ...
Read More
AVINCIS
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
MALTA TRAVEL
Am pregatit pentru tine o super oferta, extrem de rara de la FlyDubai pentru foarte multe vacante exotice. Mai exact sunt urmatoarele: ETIOPIA, Oman, Zanzibar, Dar Es Salaam, Maldive, Sri Lanka, Nepal si Emiratele Arabe Unite. Mai jos sunt toate promotiile si perioadele corespunzatoare ofertelor! ATENTIE TOTUSI, ca-ntotdeauna perioadele sunt ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

O seara greceasca la Restaurantul AMVROSIA

.

36978

Restaurantul grecesc AMVROSIA, impreuna cu GREKA TERRA si cu suportul VINURILOR BOUTARI, te invita sa incerci combinatia unica intre mancare si vin pe 8 Aprilie. vineri 2016 incepand cu ora 19:00.

Meniul special, specific grecesc, va fi in 4 etape, in asa fel incat acesta sa se potriveasca perfect cu vinurile BOUTARI, unul dintre cele mai bune vinuri grecesti. Bucatarul, care este si oenolog la vinurile Boutari, va fi prezent la eveniment si va fi ghidul dumneavoastra pe tot parcursul calatoriei, oferind toate informatiile necesare si povestea din spatele fiecarui vin.

Meniul costa 120 RON/persoana si include:

  • o bautura din partea casei: MOSCHOFILERO 2015 cu prajituri de masline Amvrosia
  • preparate tipic grecesti: Spanakopita din Ioannina, Taramosalata din Halkidiki, Fried Gravos din Aegean, Kolokithakia Tiganita, Salata verde and Pitta Bread cu ulei de masline virgin si oregano; impreuna cu un vin: OROPEDIO 2014 – prima data prezentat in afara Greciei
  • File de peste spada cu cartofi la cuptor, impreuna cu vinul SIMIO STIXIS ROSE 2015
  • Pulpa de miel usor preparat la cuptor, impreuna cu paste traditionale grecesti Kritharaki 

sau pentru cei care tin post in aceasta perioada:

  • ciuperici si paste cu legume in trufe in ulei de masline, impreuna cu vinul NAOUSSA GRAND RESERVE 2008
  • Faimoasele deserturi AMVROSIA, impreuna cu un pahar de MOSCHATO SPINAS

Evenimentul va avea loc la RESTAURANTUL AMVROSIA, Drumul Bisericii numarul 11 (Pipera), Bucuresti

Pentru rezervari, sunati la 0722 227 465 – Amvrosia sau 0722 245 711 – Greka Terra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN