Alira.ro | Datini de vin Iubesc Vinul Romanesc
Germanii de la Pfeifer & Langen au decis sa opreasca activitatea fabricii Zahărul Oradea, iar producția de zahăr preluata de alte fabrici din cadrul grupului, se arata in comunicatul firmei: ”Ultimele luni au adus schimbări semnificative ale mediului de reglementare european în industria zahărului, în special prin liberalizarea piețelor. Această ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
Datorita scumpirii anumitor produse, ca oua, carne si produse lactate, Consiliul Concurenței a fost sesizat de MADR. De asemenea, semnificativ este si faptul ca analizele Ministerului Agriculturii nu au dus la concluzia unor cresteri importante de prețuri, instituția neavand nicio modalitate la indemana (sau imputernicire de lege) care sa-i permita ...
Read More
AVINCIS
Tuborg anunță lansarea ediției limitate Tuborg Christmas Brew, berea specială de Crăciun care dă tonul sărbătorilor de iarnă ale românilor încă din anul 2000. Devenită un simbol al Crăciunului, Tuborg Christmas Brew este singura bere specială de sărbători din România și va fi disponibilă pe piață și în 2017, timp ...
Read More
MALTA TRAVEL
malta forever, revelion, sărbători
Ofertantă oricând: Poate fi o soluție și pentru Revelion și Sărbători 2017-2018 Malta are calitatea de a fi frumoasă oricând. Frumusețea sa nu pălește. Fiind într-o zonă caldă, ea este pururi ferice și tânără. Sau, cel puțin, așa ne dă nouă impresia. De aceea, Malta este ofertantă și în decembrie, ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Un ospăț de idei despre hrană și viitor, THINK FOOD

EVENIMENTELE THINK FOOD

 

Point Connections organizează în perioada 23 – 24 martie 2016 a doua ediție a evenimentului ThinkFood – primul proiect de acest gen din România, care își propune să sprijine construcția unui consens între valorile noului consumator (mult mai atent, informat și exigent), industria agroalimentară (producători, procesatori, retaileri), autoritățile cu atribuții în domeniu,
dietetika-thinkfood-300x250dar și antropologi, psihologi, scriitori, antreprenori sau chef-i.

Think Food este o platformă de evenimente şi informaţii despre hrană şi valenţele acesteia: sănătate şi nutriţie, cultură şi tradiţie, istorie şi antropologie, viitor şi digitalizare, mediu şi economie.

Think Food este locul de întâlnire al noului consumator cu industria alimentară şi cu cei care fac regulile jocului.

Think Food este spaţiul în care se vrea să se desluşeasca mituri, să se înfrunte frici, să se expuna idei, să se promoveze dezbateri, să se lanseze tendinţe.

Think Food este forumul celor care cred că modul în care ne raportăm la hrană ne determină în bună parte viitorul.

Evenimentele Think Food propun, pentru prima dată în România, o perspectivă actuală, complexă şi neaşteptată asupra alimentelor şi alimentaţiei; un ospăţ de idei despre hrană şi viitor, despre noi şi lumea înconjurătoare.

La eveniment au fost invitaţi oameni din industria alimentară, oficialități, nutriţionişti, psihologi, inventatori, antropologi, bloggeri, fermieri, oameni de litere, publicitari şi iubitori de mâncare.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN