Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

ammouliani, insula fericirii
AMMOULIANI, INSULA FERICIRII LINIȘTE ȘI SIGURANȚĂ: acestea sunt cuvintele-cheie! Ammouliani are toate șansele să fie considerată, de către turiști, ca o întruchipare a insulei fericirii. Liniște, siguranță, tot ce îți poți dori. O insulă care întruchipează Grecia eternă, chiar antică/patriarhală. Un alt avantaj:că nu este invadată de turiști. Deși are ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
USAMV BUCURESTI - > Conferinţa Internaţională a Universităţii de Știinţe Agronomice și Medicină Veterinară din București "Agricultură pentru viaţă, viaţă pentru agricultură" O VIAȚĂ PENTRU AGRICULTURĂ A avut loc între 7 - 9 iunie 2018, Bucureşti, România O VIAȚĂ pentru Agricultură. Ce ziceți? Merită? Cu siguranță că merită. La o ...
Read More
AVINCIS
În primăvara anului 2008, Romaqua Group a introdus pe piata berii de la noi brandul Albacher, care a fost fabricat in una dintre cele mai de calitate fabrici de bere din lume, la Sebeș-Lancrăm, conform unei rețete tradiționale care utilizeaza ingrediente 100% naturale. O bere cu adevarat nepasteurizata Albacher face ...
Read More
MALTA TRAVEL
ammouliani, insula fericirii
AMMOULIANI, INSULA FERICIRII LINIȘTE ȘI SIGURANȚĂ: acestea sunt cuvintele-cheie! Ammouliani are toate șansele să fie considerată, de către turiști, ca o întruchipare a insulei fericirii. Liniște, siguranță, tot ce îți poți dori. O insulă care întruchipează Grecia eternă, chiar antică/patriarhală. Un alt avantaj:că nu este invadată de turiști. Deși are ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Noi sortimente de bere de la Bavarom

craft_beer_brewery

Importatorul de bere Bavarom si-a imbogatit portofoliul in acest an cu noi sortimente de bere, astfel ca pana la sfarsitul lunii iulie, numarul acestora se va ridica la 21. 

Acestea sunt 10 beri din Marea Britanie (Oyster Stout, Burton Bitter, Oxford Gold – bere organica, Hobgoblin, Bishops Finger, Spitfire, Whistable Bay – bere organica, Bombardier, Double Chocolate Stout, Courage Best), 3 beri din SUA (Brooklyn, Samuel Adams si Sierra Nevada), 5 beri din Germania (Rothaus, Augustiner Helles, Augustiner Heffeweissbier, Paulaner Salvator, Paulaner Heffeissbier fara alcool), 2 beri din China (Tsingtao Premium Draft si Tsingtao Stout) si o bere din Italia (Armacord Roserva Speciale). Impreuna cu celelalte beri importate, numarul sortimentelor de bere va ajunge astfel la 48.
De la inceputul anului, comapnia Bavarom si-a extins oferta de bere la draft pentru horeca. Anul acesta sunt disponibile 7 beri la draft fata de 2 cate erau anul trecut, si anume: 3 sortimente de Paulaner (Paulaner Heffeweissbier, Paulaner Lager, Paulaner Salvator), 2 tipuri de Bernard (Bernard Premium, Bernard Neagra), Bavaraia Premium si Oyster Stout. Si numarul de instalatii draft din intreaga tara a a crescut cu 40% fata de sfarsitul lui 2010. Un procent de 40% din vanzarile Bavarom sunt directionate catre locatii horeca, in Bucuresti, numarul acestora ridicandu-se la peste 250, a precizat Costin Ghindea, Director General Bavarom Trading.
Potrivit acestuia, si cresterea in vanzari a companiei din acest an se datoreaza in mare parte cresterii cererii si consumului in horeca, dar si cresterii notorietatii berilor de import in randul consumatorilor romani.
“Dezvoltarea gamei de produse a venit odata cu decizia de orientare a strategiei de business si catre zona de Horeca. Evident, nu neglijam retailul, dar o buna parte dintre marci sunt destinate exclusiv pietei horeca“ , a spus reprezentantul Bavarom.
Compania a incheiat primul trimestru al acestui an cu o crestere de 27% a cifrei de afaceri fata de perioada similara a anului trecut. In 2010, Bavarom si-a crescut usor cifra de afaceri cu un digit fata de 2009, ajungand la aproximativ 9 milioane de lei.

Articole preluat de pe: http://www.foodandbar.ro/

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN