Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

Un nou studiu de catre specialisti arata ca obisnuinta de a pune laptele in compartimentul de la usa frigiderului este gresita. Hm, cum adica? Poate va intrebati. Pai, spun acestia, s-ar strica mult mai rapid, din cauza faptului ca temperaturile in acea zona scad-cresc mult mai rapid. Ei recomanda sa ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
fondul de garantare a creditului rural fgcr-ifn-sa, fgcr-ifn-sa
Fondul de Garantare a Creditului Rural FGCR-IFN-SA s-a constituit în februarie 1994, potrivit Legii nr. 31/1990, ca o societate comercială pe acțiuni, în urma negocierilor Comisiei Comunității Europene și Guvernul României, reprezentat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, concretizând programul Comisiei Europene de sprijinire a procesului de privatizare a agriculturii ...
Read More
AVINCIS
Tuborg anunță lansarea ediției limitate Tuborg Christmas Brew, berea specială de Crăciun care dă tonul sărbătorilor de iarnă ale românilor încă din anul 2000. Devenită un simbol al Crăciunului, Tuborg Christmas Brew este singura bere specială de sărbători din România și va fi disponibilă pe piață și în 2017, timp ...
Read More
MALTA TRAVEL
malta forever, revelion, sărbători
Ofertantă oricând: Poate fi o soluție și pentru Revelion și Sărbători 2017-2018 Malta are calitatea de a fi frumoasă oricând. Frumusețea sa nu pălește. Fiind într-o zonă caldă, ea este pururi ferice și tânără. Sau, cel puțin, așa ne dă nouă impresia. De aceea, Malta este ofertantă și în decembrie, ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Dr. Oz la Bucuresti

dr-oz

Mehmet Cengiz Oz, cunoscut întregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, va sosi pentru prima dată în România, pentru a susţineconferinţa “Take your life to the next level”.

Considerat a fi evenimentul medical al anului 2016, dedicat stilului sănătos de viaţă, conferinţa susţinută de Dr Oz pe scenă Sălii Palatului din Bucureşti, va avea loc pe25 mai 2016, începând cu ora 9:00.

OZ este cel mai cunoscut medic la ora actuală datorită faptului că a adus medicina complementară în faţa publicului, prin emisiuni de televiziune (a cunoscut celebritatea cu The Dr. Oz Show, lansat de Oprah Winfrey), de radio sau prin tipărirea a diverse publicaţii, toate acestea fiind extrem de îndrăgite de publicul american şi ajungând, în timp, să câştige admiraţia şi respectul întregii lumi.

Pe scena de la Sala Palatului din Capitală, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle şi ne va oferi sfaturi menite să ne ajute să ne îmbunătăţim viaţa.

Conferinţă va fi urmată de un alt eveniment dedicat exclusiv personalităţilor importante din lumea medicală din România şi anume Gala pentru excelenţă în sănătate, unde însuşi Dr Oz va acorda premii.

Biletele la conferinţa găzduită de Dr. OZ sunt puse în vânzare pe eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, BLT.ro, vreaubilet.ro şi pe website-ul oficial al evenimentului:www.droz.ro.

Conferinţă susţinută de Dr. OZ la Bucureşti este organizată de A&A Exclamation Point, Diamond Experience şi Claar Solutions.

Parteneri principali: Mobilpay, Diamond Travel, LookMediaProfile, Curtea Veche.

Parteneri media: Kanal D, Magic FM, România Liberă, Q magazine, Femeia, Academia Caţavencu, Men’s Health, Femeia de azi, Ioana, Sănătatea de azi, Căminul, Agerpres, calendarevenimente.ro, 9am.ro, ziare.com, thetrends.ro, business24.ro, eva.ro, agentiadepresamondena.ro, kudika.ro, garbo.ro, sfatulmedicului.ro, medipedia.ro, mymed.ro, idealmariaj.ro, sfatulparintilor.ro, copilul.ro, qbebe.ro, nastenatural.ro, clubulbebelusilor.ro, aquiahora.ro, casamea.ro, mymed.ro, citycompass.ro, românia-insider.com, heme.ro.

Despre Dr OZ

Mehmet Cengiz Oz s-a născut pe 11 iunie 1960 în Cleveland, Ohio, Statele Unite ale Americii, iar la vârsta de 7 ani s-a decis să devină medic, inspirat de exemplul tatălui său care era chirurg al Centrului Medical Wilmington. După ce a absolvit la Universitatea Harvard, a obţinut un MBA (Master of Business Administration) în cadrul Şcolii Wharton şi un MD (Medicinae Baccalaureus) la Universitatea din Pennsylvania, Şcoală de Medicină, demonstrându-şi ulterior faptul că poate fi un chirurg de excepţie şi a devenit astfel unul dintre cei mai buni specialişti în transplantul de inimă. În 1994 Oz a înfiinţat Institutul de Cardiologie şi Medicină Complementară a Spitalului Presbitarian din New York, pe care îl conduce şi este vice-preşedinte şi profesor la catedră de Chirurgie a Universităţii Columbia. Împreună cu soţia sa, Li
sa, a scris şi publicat în 1998 cartea Healing from the Heart: A leading Surgeon Combines Eastern and Weastern Traditions to Create the Medicine of the Future.

Din dorinţa de a face mai mult pentru oameni, doctorul Oz a căutat practici alternative la tratamentele existente deja, pe care a reuşit să le combine cu succes într-un show televizat.

Prima lui emisiune de televiziune, denumită Second Opinion with Dr. Oz, pe care a creat-o împreună cu soţia sa, în 2003, a durat doar un sezon, însă i-au avut printre invitaţi pe Charlie Sheen, Patti LaBelle, Quincy Jones şi Oprah Winfrey. Cu Oprah Winfrey a dezvoltat o relaţie de muncă excepţională, iar aceasta a început să îl cheme frecvent în cadrul seriei de emisiuni televizate The Oprah Winfrey Show şi în cadrul seriei de emisiuni la radio Oprah & Friends.

De asemenea, Oz a început să publice seria de cărţi YOU, care au devenit cele mai vândute în toată ţara şi să scrie articole într-o rubrică din revista Esquire.

În 2009, în urma succesului înregistrat la emisiunile lui Oprah, aceasta s-a oferit să fie co-producătorul unei serii de emisiuni televizate, The Dr. Oz Show. Emisiunea i-a adus doctorului trei premii Emmy consecutive şi se bucură şi în prezent de un rating uriaş.

Doctorul Oz este el însuşi un exemplu demn de urmat, fiind un soţ care îşi iubeşte soţia şi un tată fericit, are 4 copii, dintre care ultima fiica, Daphne a început să calce pe urmele lui ca gazdă de televiziune şi scriitoare. Revista Esquire l-a pus pe doctorul Oz pe locul 75 în topul celor mai influente persoane ale secolului 21, iar revista Time l-a clasat pe locul 44 în topul celor mai influenţi oameni de ştiinţă în 2008.

Sursa: Comunicat de presă LookMedia Profile

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN