Alira.ro | Datini de vinSalonul International de Vinuri, Timisoara 31 martie – 2 aprilie 2017
Ah! Eterna lupta intre persoana care spune ca apa de la robinet e buna si cealalta, care bea intotdeauna numai apa cumparata (plata si minerala). De asta am si putea spune ca sunt 2 tipuri de oameni...nu credeti? Azi aflam raspunsul! Inginerul Alex Manea a aratat, la antena3.ro, care este ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
In sfarsit, ne intrebam daca se stia sau nu despre acest DUBLU STANDARD AL ALIMENTELOR. Dar haideti sa urmarim si declaratiile oficialilor, celor din Comisia Europeana, dar si demintarilor si functionarilor publici care lucreaza/lucrau in Guvern, respectiv Parlament. Aceasta este cea de-a treia parte a articolului, >>CEA DE-A DOUA PARTE ...
Read More
AVINCIS
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
MALTA TRAVEL
Am pregatit pentru tine o super oferta, extrem de rara de la FlyDubai pentru foarte multe vacante exotice. Mai exact sunt urmatoarele: ETIOPIA, Oman, Zanzibar, Dar Es Salaam, Maldive, Sri Lanka, Nepal si Emiratele Arabe Unite. Mai jos sunt toate promotiile si perioadele corespunzatoare ofertelor! ATENTIE TOTUSI, ca-ntotdeauna perioadele sunt ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

ROCKSTADT EXTREME FEST 2016

.

TREI NOI TITULATURI IN FORTA SI IN PREMIERA LA ROCKSTADT EXTREME FEST 2016

 

Cu suflu proaspat de noiembrie, va aducem la cunostinta completarea line-up-ului Rockstadt Extreme Fest 2016 cu TESSERACT, INSOMNIUM si ALESTORM, toate cele 3 formatii  fiind in premiera pe o scena din Romania!

Editia cu numarul IV a festivalului va avea loc in perioada 11-14 august, pe terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov.

Asadar, Rockstadt Extreme Fest 2016 va avea probabil cel mai variat afis de pana acum, respectand aceeasi traditie de a invita un numar considerabil de formatii din numeroase subgenuri muzicale, pentru a oferi una din cele mai friendly experiente de festival din Romania.

De asemenea, va reamintim ca trupele deja anuntate sunt: Tankard, Benediction, My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Cattle Decapitation si Misfits.

Abonamentele costa in momentul de fata 160 de lei, aceasta valoare fiind valabila pana pe 27 decembrie 2015.

Organizatorii subliniaza faptul ca la fel ca si pentru ultimele doua editii NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

PRECIZARE: In atentia celor care nu doresc sa participe la toate cele patru zile ale festivalului, organizatorii recomanda achizitionarea abonamentelor la pret redus!

Pretul abonamentelor este urmatorul:

  • Presale 2 – 160 lei, perioada 16.09 – 27.12.2015
  • Presale 3 – 190 lei, perioada 28.12.2015  – 04.03.2016
  • Presale 4 – 220 lei, perioada 05.03 – 10.07.2016
  • Presale 5 – 250 lei, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august)
  • VIP Ticket – Meet and greet cu artistii – 300 lei

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016  pot fi achizitionate online de pe:

  • eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);
  • myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
  • bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

In retea internationala, biletele sunt disponibile via Ticketino.com.

headere-ref-2016-teaser (3)

TesseracT–Marea Britanie (2007– prezent)

Considerati trupa pioniera a miscarii muzicale cunoscuta astazi drept djent, TesseracT a luat nastere in 2007, iar sapte ani mai tarziu a ajuns creditata drept cea mai buna trupa de progressive metal a momentului, cu un nou album, Polaris, considerat unul din cele mai bune materiale discografice ale anului 2015 si comparat de criticii de specialitate cu alte doua capodopere, Dream Theater – Octavarium sau lucrarea lui Stanley Kubrick, 2001: A Space Odyssey.

Muzical, TesseracT sunt puternic influentati de sonoritati ale muzicii progresive, space rock, djent, experimental sau ambient, Amos Williams (bas) fiind responsabil de-a lungul carierei pentru productia, mixajul si masterizarea albumelor. In cei sapte ani de activitate, Tesseract au primit doua nominalizari pentru Golden Gods Award For Best Band, Progressive Music Award for Album of the Year si un trofeu pentru Progressive Music Award for New Blood.

Componenta:

  • Alec “Acle” Kahney –chitara
  • Jay Postones – baterie
  • James ‘Metal’ Monteith – chitara ritmica
  • Amos Williams – bass, growl, backing vocals
  • Daniel Tompkins – voce principala

Discografie:

  • One (2011)
  • Altered State (2013)
  • Polaris (2015)

EP:

  • Concealing Fate (2010)
  • Perspective (2012)

Live:

  • “Odyssey/Scala” (18 May 2015)

Single-uri:

  • “Nascent” (2011)
  • “Nocturne” (radio edit) (2012)
  • “Singularity” (radio edit) (2013)
  • “Messenger” (2015)
  • “Survival” (2015)

INSOMNIUM – Finlanda (1997- prezent)

Cu siguranta una din cele mai asteptate formatii in randul publicului roman, grupul finlandez Insomnium a reusit ca in 18 ani de activitate sa-si consolideze statutul si reputatia in scena internationala, desi stilistic nu au fost niciodata ancorati intr-un stil muzical fix, avand insa radacini puternice in ce inseamna melodic death metal.

Respectand o formula devenita deja specifica pentru muzica finlandeza, Insomnium isi trag sursa de inspiratie din ce inseamna intuneric, durere, pierdere si natura, atat la nivel muzical cat si conceptual. Poate cel mai de succes album al finlandezilor este chiar recentul Shadows Of The Dying Sun, disc ce a obtinut si cele mai bune clasari in topurile internationale din intreaga cariera. La Rockstadt Extreme Fest, Insomnium vor sustine un set special de 60 de minute.

Componenta:

  • Niilo Sevänen − bass, voce
  • Ville Friman − chitara, voce
  • Markus Hirvonen − baterie
  • Markus Vanhala – chitara

Discografie:

  • In the Halls of Awaiting 2002
  • Since the Day It All Came Down 2004
  • Above the Weeping World 2006
  • Across the Dark 2006
  • One for Sorrow 2011
  • Shadows of the Dying Sun 2014

Demos

  • Demo (1999)
  • Underneath the Moonlit Waves (2000)

ALESTORM – Scotia  (2004 – present)

Bere, buna dispozitie, putina anarhie, intr-un cuvant: Alestorm!

Alestorm este o premiera atat pentru Romania cat si pentru Rockstadt Extreme Fest, fiind pentru prima data cand o trupa ancorata in muzica power metal concerteaza in cadrul festivalului. Desi, realitatea e ca Alestorm a fost mai degraba identificata cu un stil muzical aparte, True Scottish Pirate Metal, o satira identificata prin temele lirice si muzicale inspirate din povestile cu pirati.

Succesul a venit odata cu semnarea parteneriatului cu Napalm Records, iar din acel moment scotienii au devenit fenomen pe intreg mapamondul. Clipuri cu zeci de milioane de vizualizari si in principiu o abordare muzicala tipic rock n roll au oferit acestei formatii din orasul Perth uneltele necesare pentru a-si raspandi mesajul in cadrul celor mai mari festivaluri din lume, sustinand turnee sold-out in Europa.

 Componenta:

  • Christopher Bowes –voce, clapa, keytar
  • Gareth Murdock – bass, backing vocals
  • Peter Alcorn – baterie
  • Elliot Vernon – clapa, backing vocals
  • Máté Bodor – chitara

Discografie:

  • Captain Morgan’s Revenge  – 2008
  • Black Sails at Midnight – 2009
  • Back Through Time – 2011
  • Sunset on the Golden Age – 2014

EP-uri:

  • Battleheart – 2006
  • Terror on the High Seas – 2006
  • Leviathan – 2009
  • In the Navy – 2013

Live:

  • Live at the End of the World – 2013

ref_2016_teaser-poster_nov2015

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN