Alira.ro | Datini de vinSalonul International de Vinuri, Timisoara 31 martie – 2 aprilie 2017
HIROMI si EDMAR CASTANEDA fac declaratii in premiera cu privire la aceasta speciala colaborare, e experienta muzicala intensa si extrem de surprinzatoare pentru toti cei care se vor gasi la Ateneul Roman pe data de 21 octombrie, incepand cu ora 20.00! “Cand am vazut-o pe Hiromi pentru prima oara, la ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
In sfarsit, ne intrebam daca se stia sau nu despre acest DUBLU STANDARD AL ALIMENTELOR. Dar haideti sa urmarim si declaratiile oficialilor, celor din Comisia Europeana, dar si demintarilor si functionarilor publici care lucreaza/lucrau in Guvern, respectiv Parlament. Aceasta este cea de-a treia parte a articolului, >>CEA DE-A DOUA PARTE ...
Read More
AVINCIS
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
MALTA TRAVEL
Am pregatit pentru tine o super oferta, extrem de rara de la FlyDubai pentru foarte multe vacante exotice. Mai exact sunt urmatoarele: ETIOPIA, Oman, Zanzibar, Dar Es Salaam, Maldive, Sri Lanka, Nepal si Emiratele Arabe Unite. Mai jos sunt toate promotiile si perioadele corespunzatoare ofertelor! ATENTIE TOTUSI, ca-ntotdeauna perioadele sunt ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Magiunul de prune Topoloveni – desertul de bază la un show culinar din Oslo

.

Magiunul de prune Topoloveni, desertul de bază la un show culinar din Oslo

 

Magiunul de prune Topoloveni  a fost ingredientul de bază al desertului pregătit de chefii renumitei Academii Culinare Mathallen din Oslo, în cadrul unui cooking show live la care au luat parte diplomaţi, nutriţionişti şi jurnalişti de specialitate. Propunerea bucătarilor norvegieni a fost un chec cu vanilie şi fistic, înnobilat cu Magiun de prune Topoloveni, alături de o cupă de îngheţată. Desertul, proaspăt şi răcoros, a fost degustat de toţi invitaţii, printre care s-a aflat şi dl Cezar Armeanu Ministru Consilier  la Secţia Economică a Ambasasadei României la Oslo şi dr  Fedon Lindbergs, un renumit nutriţionist norvegian. Calităţile nutriţionale deosebite ale Magiunului de prune Topoloveni au fost apreciate de dr Lindbergs, care a fost invitat să susţină prezentarea produselor din programul de gătit.

Cezar Armeanu
Degustările de la Academia Culinară Mathallen fac parte din programul de promovare pe bani europeni “EUREKA- Descoperiți comorile Europei!” accesat de Sonimpex Topoloveni, prin care Magiunul de prune va fi prezentat în perioada 2013-2016 pe pieţele din Elveţia, Norvegia şi Federaţia Rusă. Magiunul din prune Topoloveni este singurul produs din România care beneficiază de fonduri europene pentru promovare deoarece este singurul produs care a obţinut certificatul de “Indicaţie Geografică protejată” acordat de UE. Este Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust şi Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian tradiţional taste“. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obţinut multiple certificări ale calităţii cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calităţii nutriţionale deosebite, am efectuat un studiu clinic la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice N.C.Paulescu. Concluziile studiului arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat”.

Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100%natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanţi, fără gluten.

desert cu Magiun

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN