Alira.ro | Datini de vin Iubesc Vinul Romanesc
ballantines, stay true, true music
BALLATINES, pe scurt și prietenește (amical, de la egal la egal, cum vine vorba aia), este, de fapt, TRUE MUSIC. De ce? Pentru că asta e muzica adevărată, adică se asociază cu ARMONIA lumii, a universului. Și, în al doilea rând, pentru că, așa, ca promovare, se asociază cu muzica ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
Datorita scumpirii anumitor produse, ca oua, carne si produse lactate, Consiliul Concurenței a fost sesizat de MADR. De asemenea, semnificativ este si faptul ca analizele Ministerului Agriculturii nu au dus la concluzia unor cresteri importante de prețuri, instituția neavand nicio modalitate la indemana (sau imputernicire de lege) care sa-i permita ...
Read More
AVINCIS
Tuborg anunță lansarea ediției limitate Tuborg Christmas Brew, berea specială de Crăciun care dă tonul sărbătorilor de iarnă ale românilor încă din anul 2000. Devenită un simbol al Crăciunului, Tuborg Christmas Brew este singura bere specială de sărbători din România și va fi disponibilă pe piață și în 2017, timp ...
Read More
MALTA TRAVEL
Am pregatit pentru tine o super oferta, extrem de rara de la FlyDubai pentru foarte multe vacante exotice. Mai exact sunt urmatoarele: ETIOPIA, Oman, Zanzibar, Dar Es Salaam, Maldive, Sri Lanka, Nepal si Emiratele Arabe Unite. Mai jos sunt toate promotiile si perioadele corespunzatoare ofertelor! ATENTIE TOTUSI, ca-ntotdeauna perioadele sunt ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Vin de Sommelier By Marius Stoica

Vin de Sommelier By Marius Stoica – o premieră pentru România

 

Cupajarea vinurilor este un proces prin care diferite soiuri sunt amestecate în rețete unice, cu o măiestrie dusă la nivel de artă. Asemenea maestrului parfumier care combină miligrame din esențele dorite pentru a contura notele perfecte ale unui parfum sau, așa cum Master Blender-ul combină cu măiestrie tutunuri nobile pentru a obtine blend-uri distincte și rafinate, sommelierul îmbină diferite soiuri și diferite stiluri de vinificașie în căutarea vinului perfect.

unnamed (1)

Datorită experienței de sommelier și studiilor în oenologie și vinificație, am descoperit nu doar ce tipuri de vin se completează cel mai bine, dar și modul în care notele de gust intră în armonie pentru a crea experiența perfectă a degustatului.

Vinul bază este un Merlot vinificat în lipsa lemnului de Daniel Dorneanu (oenolog @ Domeniile Franco Romane), cu o structură subțire, dar bogat în taninuri. Vinul pe care l-am ales pentru completarea experienței gustative este un Cabernet Sauvignon vinificat de Stephen Donnelly (oenolog @ Crama Budureasca), maturat douăsprezece luni în butoaie mici de stejar, bogat în arome și alunecos pe palatin.

Această primă ediție, limitată la doar 600 de sticle, cuprinde vinuri provenite din cele mai bune zone, prelucrate cu grijă și mixate într-o rețetă unică sub sigla Vin de Sommelier, ce reprezintă simbolul aprecierii mele pentru aceasta cultură și pentru iubitorii de vin.

 

Invit iubitorii de vin să ne bucurăm împreună descoperind eleganța, complexitatea și armonia primului cupaj din România realizat de un sommelier.

 

 

Vin de Sommelier

An 2013

Sec

unnamed (3)

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN