Alira.ro | Datini de vin Iubesc Vinul Romanesc
Cauti retete anti-imbratranire? Atunci ai venit la locul potrivit. Mai intai sa raspundem la intreabarea "ce ma face sa imbatranesc?". Ca sa scurtez raspunsul, voi spune doar despre cel mai cunoscut factor, respectiv consumarea putina a caloriilor. Cand nu introduci destule calorii in corp - imbatranesti. Na, simplu! Picioarele de ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
Datorita scumpirii anumitor produse, ca oua, carne si produse lactate, Consiliul Concurenței a fost sesizat de MADR. De asemenea, semnificativ este si faptul ca analizele Ministerului Agriculturii nu au dus la concluzia unor cresteri importante de prețuri, instituția neavand nicio modalitate la indemana (sau imputernicire de lege) care sa-i permita ...
Read More
AVINCIS
Tuborg anunță lansarea ediției limitate Tuborg Christmas Brew, berea specială de Crăciun care dă tonul sărbătorilor de iarnă ale românilor încă din anul 2000. Devenită un simbol al Crăciunului, Tuborg Christmas Brew este singura bere specială de sărbători din România și va fi disponibilă pe piață și în 2017, timp ...
Read More
MALTA TRAVEL
malta forever, revelion, sărbători
Ofertantă oricând: Poate fi o soluție și pentru Revelion și Sărbători 2017-2018 Malta are calitatea de a fi frumoasă oricând. Frumusețea sa nu pălește. Fiind într-o zonă caldă, ea este pururi ferice și tânără. Sau, cel puțin, așa ne dă nouă impresia. De aceea, Malta este ofertantă și în decembrie, ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

EVENIMENT EXPERIMENT

EVENIMENT EXPERIMENT
Asocierile de vinuri si branzeturi sunt deja obisnuite. Se organizeaza multe astfel de evenimente, se scriu articole si carti, se fac cursuri despre cum se asociaza aceste doua alimente.
Unii cunoscatori afirma insa ca berea se potriveste cel putin la fel de bine cu branzeturile. Intre bere si branzeturi exista o stransa si indelungata legatura, inca din vremurile indepartate in care erau preparate amandoua in gospodarii; Ambele se obtin prin fermentatie, ambele pornesc de la cereale (desi legatura dintre branza si cereale se face via oi, capree, vaci si bivolite), ambele sunt alimente hranitoare si sanatoase, de o mare diversitate.

GUST va propune un experiment, pentru prima data in Romania: acela de a explora, combinand gusturi si arome, beri si branzeturi de calitate. In colaborare cu Delaco si Rifco Trading, GUXT va ofera ocazia de a degusta o serie de branzeturi fine frantuzesti, romanesti, germane si daneze, alaturate unei selectii de beri germane si cehesti de buna calitate.
Ca de obicei, amfitrionul nostru, Radu Popovici, va va povesti cateva lucruri interesante despre bere si branzeturi (istorie, mod de fabricare, principii de asociere), astfel ca va promitem o seara in care veti afla lucruri interesante si in care veti experimenta ceva inedit.

Branza
Maasdam Delaco
Cascaval afumat Delaco
Grana Padano Delaco
Camembert Coeur de Lion
St. Augur Creme
Rambol Fourre Noix
Edelpilz
Danish Blue Traditional
Castello Chilli

Bere
Weihenstephaner Hefe Weizenbier
1795 Budweiser Original Czech Lager Pale
Bohemia Regent
1795 Budweiser Original Czech Lager Dark
Krombacher Dark

Pret
99 lei meniu complet, 59 lei doar mancare

Data si ora
Vineri 23 ianuarie 2015, orele 19:00

Rezervari
Pentru a participa, rezervati locuri la 0722.502.681, sau radu.popovici@guxt.ro

bere

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN