Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Conferințele GastroArt: Identitate gastronomică națională  (21 și 22 septembrie, intrarea liberă) În weekendul 21 și 22 septembrie 2019 continuăm seria de conferințe pluridisciplinare, cu scopul de a contura, în baza opiniilor specialiștilor din mai multe domenii conexe, care e identitatea gastronomică națională (parte a brandului de țară) şi care ar ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
amo, liani, liani + ammos=love
AMO, LIANI Adică LIANI + AMMOS=LOVE! Ammouliani este dragoste la prima vedere. Pentru că n-ai cum să o urăști. Și chiar dacă ai putea-o urî, tot ar fi o disjuncție/di(c)hotomie imposibilă: iubire sau ură, o iubi-ură care, până la urmă, s-ar topi, cu totul, în iubire. Este o insulă bătrână, ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

10 de ani de calitate, berea Albacher

În primăvara anului 2008, Romaqua Group a introdus pe piata berii de la noi brandul Albacher, care a fost fabricat in una dintre cele mai de calitate fabrici de bere din lume, la Sebeș-Lancrăm, conform unei rețete tradiționale care utilizeaza ingrediente 100% naturale.

  • O bere cu adevarat nepasteurizata

Albacher face parte din berile Premium Lager, realizata numai din ingrediente naturale: apă, malț, mălai şi hamei. Putem observa foarte usor ca aroma este unica, caci se diferentiaza prin gust de multe alte beri “de duzina”. Albacher are o aromă naturală bine echilibrată, fara a avea un volum de alcool mare. Deci, am putea conclzuziona: proaspătă, nepasteurizată, filtrată la rece, cu tehnologii dintre cele mai bune.

De asemenea, pentru cei care cunosc mai multe, bautura a fost fermentata la temperaturi mici, ceea ce inseamna ca dioxidul de carbon este persistent, lucru care pastreaza prospețimea şi perlajul pentru un timp mai indelungat de la deschidere. Din portofoliu fac parte: Albacher Premium, Albacher Winter, Albacher de Paști, Albacher Radler, ce pot fi gasite atât la PET și doză, cât și la sticlă.

  • Are una dintre cele mai bune tehnologii din lume 

Desigur ca, pentru a face o bere atat de buna, ai nevoie si de metode ultramoderne de filtrare cu membrane și microfiltrare, mult mai eficient decat procedura veche de pasteurizare. Mentine acelasi gust şi aroma a berii pe perioade mai lungi de timp. Procesul de productie si imbuteliere este integral de marca germană, avand ultimele standarde de calitate de la ora actuala. De asta si spunem ca Albacher este o bere premium, pentru ca aceasta eticheta este data de ingredientele naturale utilizate, precum şi de controlul purității culturilor de drojdii realizate .la ei in statie.

  • O protectie in plus, Hygienic Lid Cap

Folia de protecție din aluminiu Hygienic Lid Cap pastreaza partea superioară a dozei curată, deci conditii maxime de igiena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation